Рождество

Ольга Пахонова
В рождество, в рождество
Много снега намело.
В рождество, в рождество
На душе светлым светло.

Рождество, рождество
В Храме службы торжество.
Рождество, рождество
Зимней сказки волшебство.

В дальней деревушке
Празднуют старушки.
На лесной опушке
празднуют зверюшки.
06.07.2020г.


Все встречают торжество
Это Бога рождество.

Christmas. Christmas.
Lots of snow.
Christmas. Christmas.
The soul is a bright light.

Christmas, Christmas
In the Church service celebration.
Christmas, Christmas
Winter fairy tale magic.

In the far village
Old ladies celebrate.
On the edge of the forest
animals are celebrating.

The triumph
is God's Christmas.