Апофеоз

Поэт Закарпатья Василий Галас
Уявіть собі -
що нема зими.
Летаргійно б всі
існували ми.
Спали б нам душа,
нерви і язик.
Танці без зими -
танці без музик.
Певно б і казок
зроду не було -
якби поверх стріх
снігом не мело.
Магія небес
в магії зими.
Сніг - апофеоз
всесвіту з людьми.

Січень 2020