Миру та злагоди, з Рiздвом вас Христовим

Алла Дядык-Кузнецова
Миру та злагоди кожній оселі,
Дні хай настануть щасливі, веселі.
В серце впустили любові основу,
радість засяяла в світі усьому...

Над Віфліємом вже зірка палає
Всіх нас зі святом вона привітає...
В яслах малятко - з Різдвом, добрі люди!
Миру, здоров'я - Господь поряд буде!