Новогоднее в превод на р. русев

Росен Русев
Автор: ЛИЛИЯ ОХОТНИЦКАЯ

Сколько снега намело - ты взгляни!
Новогодние сияют огни!
И на площади красавица ель
Словно шепчет: "Снова в сказку поверь!"
Здесь весёлые слышны голоса,
И счастливые у многих глаза.
Мы надеемся, что будущий год
Только радость в каждый дом принесёт.
Пусть надежда будет с нами, мы - с ней.
Ярок свет от новогодних огней,
И на площади красавица ель
Словно шепчет: "Снова в сказку поверь!"

НОВОГОДИШНО

Колко сняг наваля - ти погледни!
Сияят новогодишни огньове!
И на площада красива ела
ми шепти: "В приказките отново повярвай!"
Тук чуваш весели гласове
и щастливи у много очи.
И се надяваме, бъдещата година
да донесе във всеки дом радост.
Нека надеждата бъде със нас, ние - със нея.
Светлина от новогодишни огньове,
И на площада красива ела
ни шепти: " В приказките отново повярвай!"