Daniil Kharms. A small boat

Валентин Емелин
On the river a small boat
Sails from a distant land,
On that boat, see: a four of
Bravest sailors proudly stand.

They’ve four pairs of eyes and ears,
Each of them a long tail has.
Who will dare to challenge sailors?
No one! Except the cats.

(from Russian)


Даниил Хармс
КОРАБЛИК

По реке плывет кораблик.
Он плывет издалека.
На кораблике четыре
Очень храбрых моряка.

У них ушки на макушке,
У них длинные хвосты,
И страшны им только кошки,
Только кошки да коты!