Дар Дунёи Ту, Худоям...

Зухайр Наккаш
***

Дар Дунёи Ту, Худоям,  захми дил аз хок бештар аст,
Хар  кадами бандаи пок, пур аз ранчу аз хатар аст.
Сабру ибодат гар бошад кофилаи умри мо,
Пас, Мизони  ин  хаёт - як таносуби бесамар аст…




(фото из и-нета)