5456. форма и змест

Анжела Кушнер
ФОРМА І ЗМЕСТ.
Бог форму даў прыгажуні дзяўчыне,
Але няма ўтрымання ў целе оном.
Мужык, які вырашыў на прыгажуні ажаніцца,
Запоўніў гэта цела - сіліконам!

Не жальцеся мужчыны, дарагія,
Што кашалькі ў вас цяпер - пустыя!