***

Олег Шепель
А ТАМ Є БІЛЕ З ГОЛУБИМ

… А там є біле з голубим
                і є червоне!
І там над лугом росяним
                ллють  передзвони !
Тобою - папороть цвіте
                і світ  сміється,
Живе, милується, росте,
                мов пісня в’ється!
Дивлюся я у літо те…
                близьке…  далеке…
 І знаю – поруч вже росте
                й моя смерека…
Завмер зі мною цілий світ
                в палкім єднанні -
Чекаєм разом
                в плині літ
                твого кохання!
11.12.2019