Святвечiр-2020

Дмитрий Погребняк 555
Вітаю я усіх вірян з Різдвом Христовим
хочу щоб ми ніколи свою віру не втрачали
сьогодні дім наповнимо затишком святковим
щоб у сімейному колі цю подію відзначали...
В цій день зрання ми приготуємо узвар з кутю
і пам'ятаємо до перший зірки неможливо їсти
від трапези утримуючись віддамо хвала життю
а після служби в церкві зможемо за стіл сісти...
А я усім добробуту,щастя і здоров'я побажаю
на одній ми зустрінемось дорозі куди б не йшов
і хай настане довгоочікуваний мир я так вважаю
і щоб запанувала у душі-спокій,радість і любов...