Злыдни

Микола Стихоплет 2
       ЗЛЫДНИ

 Злыдни тут усе жывуць –
 Злыдни тут ядуць и пьюць,
 Главны злыдзень, гаспадар –
 Ён завецца злыдземар.

 Жонка злыдземарка,
 А завуць яе Тамарка,
 Дзеци тута злыдзеняты –
 Злыдняватыя рабяты…

 Микола-стихоплёт 2017