Рiздвяна нiч

Галина Упнер
В ніч на  Різдво зорі горять ясні,
І наче в дивнім сні
Приходить казка в дім.
В ніч на Різдво настане мить,
Янгол  Небесний прилетить,
Щоб обійняти нас усіх крилом своїм.

             Приспів:

Хай Різдвяна ніч
Буде казкою для тебе,
І зустрінешся ти з дивом  віч-на-віч.
І нехай лише для тебе
Запалає зірка в небі,
І щасливу мить несе тобі Різдвяна ніч.


В ніч на Різдво зірку свою знайди,
Дивлячись в небо ти
Бажання загадай.
В ніч на Різдво настане мить,
Всіх нас Господь благословить,
І запалає в серці сонячний розмай.

       Приспів