***

Юлиана Карева
Обіцяю,
що з'їм стільки меду,
аж не в міру.
А коли полізе горлом,
то зроблю ін'єкції під шкіру.
Чи домене гості?
Я зроблю з них соти.
Не спитавши в них,
а чи хто за,  хто проти?!
Я так у меду якось і зомлію.
Чи так планувалось,
чи отак ти мріяв?...
Ти бажав на щастя, 
Щоб життя солодке...
Стала я бджолою -
дура, ідійотка.

І пилок збирала,
побувала й шершнем,
але,
Сумна медоманка -
це для мене вперше.

20 октября 2017