Висновок

Поэт Закарпатья Василий Галас
У дві тисячі двадцятім
буде сотня вихідних.
Ні державі ні суспільству
дзуськи користі від них.
Під тотальну пиятику -
буде трупів і калік.
Їх у дати релігійні
МВС втрачає лік.
Тож чому б не відмінити
п'яні шабаші нові...
Не відмінять. Верховодам
не потрібні ми живі.

Січень 2020