***

Юлиана Карева
Любов.
Розхристана на всі твої обіцянки,
розчавлена покотиться у низ,
до гущі моря
Із дівочих нежетевих сліз.

Там пройде кола Ада і моя душа.
Все перетвориться на дим і фіміам,
 у попіл який змокне і осяде там -
на дні, на осудні лососям й коропам.

І будь всі сміятися із драм,
від того сміху прогнозую інше море,
нове якесь,  синіше за моє,
від сміху,  на моє те драматичне горе.
          * * *
Актриса не любила грать,
 не привчена до побуту спільноти
Я, дуже хочу вам сказать :
ідіть до біса,  ідіоте.
Сказати можна,
але серцю не вказать,
воно,  проси  чи не проси, не вивче ролі.
Я вас прекрасно зрозуміла,
 вам насрать.
 І ясно бачу, що ви вже на це готові.

20 июня 2017