Привiтання до шлюбу брату вiд сестри

Екатерина Першакова
Рідненький, возлюблений брате!
Прекрасний цей день настав!
Господь, на щедроти наш дуже багатий,
Кохання тобі послав!

Я хочу тобі побажати
Щасливе, прекрасне життя!
Щоб жінку свою захищав ти,
Щоб був ти її укриттям!

Іще хочу вам побажати
Миріться і сильно любіть.
Впускайте Хреста до хати,
До столу свого садіть.

Впускайте Його до кімнати,
Коли ви один на один,
І ваше життя буде святом,
Із найяскравіших годин.

Хай буде у вас кохання,
Таким же прекрасно-глибоким,
Як описане в «Пісні пісень»!
Але для такого надбання,
Діліться серцями із Богом
Із ранку до ночі що день.

І легко коханій буде кориться,
А ти будеш настільки любить,
Як полюбив нас Господь, свої вівці,
Не одвернувсь ні на мить.

Коротше, возлюблені, будьте щасливі!
І як писав наш Апостол Павло
Любов з неправди ніде не радіє,
Лихого не хоче, не рветься до гніву,
Все терпить і не шукає свого!

Ну і нарешті останнє,
Привітання іще одна мить,
Хай Бог поміж вами стане.
І рясно благословить.