Целовал голубку голуб...

Иван Малеев 2
Цілував голубку голуб
слова гарні шепотів
то ж добивсь чого хотілось
й до другої полетів.
     *****
Життя біз сексу неможливе
то ж є питання справедливе
коли в сімї його немає
то вона чи він гуляє
то не треба їх гудити
не забороняйте їм любити.