this night never ends

Павел Ничков
this night will never end never end
endless night
never ends never ends
never
ever
ends
were neither lovers nor friends
strangers
neither lovers nor friends
just strangers
just
strangers
this night never ends
never ends
never ends
[but] it doesn't matter
it doesn't matter
there's no love
rushing after lust
there's no love
dust of vanity
this night is endless
heading
to the ultimate form
from self
heading
to a better ending
better ending
within a perfect form of unity
within infinity
infinity 'o unity
neither lovers nor friends nor friends
[just] strangers
heading to
to a better end
and
this night never ends
this night will never end
never ends will never end
never end never end
never will end  this night
endless night
never
ever ends
never ever
never
ever
eerrrrr