Укр. То не в1рш1 були, були то сльози

Анатолий Ляпатинский
Ти прочитала всі мої вірші,
які колись я написав подрузі,
а зараз дати відповідь рішив,
яку в собі тримати був невзмозі.
Було їх так багато на той час,
мов простирадло по усій дорозі,
а я сказати мушу на цей час,
то не вірші були, були то мої сльози.
І ось тому, їх було так багато,
а для коханої лишилось мало місця,
тому, не треба за живе чіпати
воно і так залишиться без зміста.