праздничный стол

Филмор Плэйс
***
праздничный стол
с утра и до вечера
пустые хлопоты

festive table
from morning to evening
empty chores


***
после перемены
разговоры вращаются
вокруг пирожных

after the break
conversations are spinning
around the cakes


***
пиво с подругами
крутят и этак и так
тест на беременность

beer with girls
they twist this way and that
pregnancy kit


***
салон красоты
ни боком ни задом
дедушкин шкаф

beauty saloon
neither side nor back
grandfather's locker


***
расходятся гости
поправляет чулок официантка
у барной стойки

guests disperse
waitress fixes stocking
at the bar