Хуртовина кохання

Инна Булько
Віє, віє хуртовина,
замітає заметіль,
то чия це є провина,
що в моєму серці біль.

Сіє снігом - то страждання,
поруч тебе вже нема,
у душі одне зітхання,
що прийшла ота зима.

Хочу бачити проміння,
та весни барвистий крок,
знову щоб було цвітіння,
розквітав в саду бузок.

Розжени у серці тугу,
та поклич весни розмай,
у коханні вірним другом
серце ти моє плекай…

2014