Artist paints himself in all his masterpieces

Зоя Сперстад
Artist paints himself in all his masterpieces ...
Artist experiences all the world's problems ...
Artist creates antivirus against evil ...
Artist restores with own health ...
Artist is getting stronger every day ...

Художник рисует себя во всех своих шедеврах ...
Художник переживает все мировые проблемы ...
Художник создает антивирус против зла ...
Художник восстанавливает своим здоровьем ...
Художник становится сильнее с каждым днем …


Kunstner maler seg selv i alle mesterverkene sine...
Kunstner opplever alle verdens problemer...
Kunstner skaper antivirus mot ondskap...
Kunstner restaurer med egen helse...
Kunstner gj©Єr seg sterk hver dag...

08.01.2020 Zoja Sperstad