Мама i доня

Клавдия Дмитрив
Вечорами мама вишивала
Красиву вишиваночку мені,
Ще й стрічки в мої кісоньки вплітала
Й співала колискові все пісні.
Виросла давно уже з пелюшок,
Колискова в хаті не звучить,
Не бавлюсь я в Принцес і в Попелюшок,
Та мама і надалі мені вчить.

ПРИСПІВ

Мамо, мамо, матінко рідненька,
Дякую я Богові за тебе, дорогенька,
Мамо, мамо, матінко єдина,
З тобою я, матусе, щасливая дитина,
З тобою, мамо, ясно сонце світить,
Бо лиш для тебе, мамо, розквітають квіти.

Дякую за все я, дорогенька,
За всю любов, яку мені даєш,
Найкраща ти у світі, люба ненько,
Мене лелієш й завжди бережеш.
Цілую, мамо, ніжно твої руки,
До ніг вклоняюсь низько я тобі,
Не будем знать з тобою ми розлуки –
Душею ми споріднені обі.

ПРИСПІВ

06.01.2020 р.