Усв домте це що вам дарують...

Игорь Степанович Шевчук
*  *  *


«Усвідомте це — що вам
                дарують*»
Нова вість
приходить в тьму —
старую.
І питання —
і народить тьму новую.

«Знали б ви —
                ЩО
               вам дарують».
І люди кудись кочують
і зорі — кудись
                змандрують.
І царки хотіли б бачити —
                й не бачили
І не чули те,
що ваші вуха
чують

27.12.2019
* - від Богородиці