Я знаю...

Артур Франчук
Я знаю: ти все пам'ятаєш...
Життя так летить швидко наше...
Я вірю, що не випадково
Зустрів я чарівний твій погляд...

Я знаю: ти все пам'ятаєш,
Хоч ніби нічого не сталось,
Здається нічого немає,
Закінчилось все не почавшись...

Я знаю, що в душах у нас,
Був інший зовсім діалог,
Я знаю: він не перестав...
Я вірю: зустрінемся знов...

Як в душах лунала там пісня,
Коли крадькома ми дивились
Один на одного, я то не вигадав, -
Без слів ми дивились наскрізь.

Твоя посмішка - повна печалі,
Моя сумність - за хмарами сонце,
Що життя безтурботно минає,
Там де смішно є все - ми серйозні...

І казала мені ти: "вибач..."
Що я чув за цим одним словом?...
Там були їх нестямені тисячі,
Там був серця жалібний стогін.