В...

Артур Франчук
Я пам'ятаю ті очі...
Я пам'ятаю то слово...
Від чистої любові
Лишився брудний сором...

Але то тільки зовні.
Я бачив у твоїх очах
Продовження історії,
Бо погляд твій кричав...

І сором той щоразу
Перегорав на попіл,
З тобою розмовляли ми
Крізь кригу тиши зовні.

Нехай вчинив я дурнощі,
Я говорив від серця,
Нехай... я знаю: чула ти
Мої слова всередині.