Life is...

Игорь Нехаенко Одесса
                                                  Рецензия на «You and life are one!» (Елизавета Судьина)


The Life is a woman!
And take understand!


(Игорь Нехаенко Одесса,   01.01.2020 в 12:57)







          Life is a man with sharp teeth and hard arm  :)
          Just because in English life is a rhyme to a knife, i.e. male.


          (Елизавета Судьина,   01.01.2020 в 15:49)







delusion walks far by ways of lust

(Игорь Нехаенко Одесса,   02.01.2020 в 16:16)