ни й р ге

Елена Ерополова
;ни й;р;ге Б;лл;р тамыр,
Наз ;;м наз-м;;гелек приют.
;ни й;р;ге тылсымлы кас;,
Ул тормышны матуррак ит;.
;ни й;р;ге ваза м;х;бб;т,
Балалар ;;м гаил; ;чен.
;ни й;р;ге ;;рвакыт саклый,
Авырлыклардан ;;м б;ла-казалардан.
;ни й;р;ге частичка к;;ел,
;;р балада яшерен сер.
;нине; й;р;ге очраклы гына яш;ми,
;;ркайсыбызда а;лыйсы;.

Вакыт 18: 24. 26.11.2019.

На татарском языке стихотворение Мамино сердце.