Та ж чи варто?

Яна Сыса
Так і кортить здатися, прийняти дарунки долі,
Йти заледве, неквапно, рухатися мляво й поволі,
Скласти зброю, більше не бити гарячково на сполох.
Та чи варто, чи ж для того тримають сухим порох?