Пишу

Поэт Закарпатья Василий Галас
У домі пахне кавою,
вершками, курземе.
Писати маю тем - що їх
дає життя саме.
Чекають модерації
нові й нові думки.
Чекають - поки логіка
розставить всі крапки,
і на папері викладу
я шедевральний зміст
для читачів сільських моїх
і чітачів що з міст.
У домі пахне творчістю.
Уздовж полиць - книжки.
І біль і щастя всесвіту -
на відстані руки.

Січень 2020