Нiч чарiвна Из старого

Наталия Ильяшенко
Серпом - місяць,  сріблом - зорі,
Я ж в красиві очі дивлЮсь тобі.
А я все дивлЮся у твої прозорі,
У твої прозорі мов би  тії зорі, 
Очі голубі.

Простір чорний, як козацька свитка.
Ніч її накинула на небо чарівна.
А твоя усмішка, ніби тая квітка,
Ніби тая квітка, що цвіте улітку
Тиха та ясна.

А на думці лиш одне гадання,
Скоро мені двадцять буде восени.
І до Неба лиш одне прохання,
Лиш прохання зберегти кохання
До весни.