Не дiвчина а мрiя-3

Дмитрий Погребняк 555
Як завжди фігурою своєю дразниш
худенькою,тендітною,стрункою
і хитрим поглядом до себе маниш
ти моє серце пронзила як стрілою...
Як завжди раптом в душу пронікаєш
забути будиш в моїй пам'яті життя
і мої примхи вдовж поперек всі знаєш
і запалила знову згаслі до тебе почуття...
Як завжди до плечей волосся ще звисають
я до взаємності ще вірний шлях шукаю
нехай слова до тебе як квіти розквітають
і спокушають ароматами-адже я тебе кохаю...