Ангельська мил сть дружини мо...

Игорь Степанович Шевчук
*   *   *


Ангельська милість
дружини моєї
ангельська
щоб не було образи чиєїсь
прямо як...
з Центру посланниця
як тезаурус
як продвигнена нею
поезія ця

Тезаурус серця
чийого
з Вас бачить
світ?
світ — трясеться?
і траури?
Розпишіться: це є
бо у Вас черстве серце...

З чиєю дружиною?
таки з своєю дружиною
бачить — вас —
Бог...
що це за солією?

09.01.2020, траур