1531 - Above Oblivion s Tide there is a Pier

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Объятья ль Славы избранных Земли
Над волнами забвенья вознесли?
Нет, честь не ей – рук Слава лишена –
Прельстит улыбкой – вот и вся она –


Above Oblivion's Tide there is a Pier
And an effaceless "Few" are lifted there -
Nay - lift themselves - Fame has no Arms -
And but one Smile - that meagres Balms –