I am not craving for your embrace

Сания Галеева
I`m not craving for your embrace.
I just miss you... Miss you like hell.
Do you want to see my sad face?
Are you ready to bid farewell?
I`m not craving for your dark eyes.
But my heart is beating so fast,
But my heart `s in your fire and vice.
I `m dreaming of you and of us.
I`m not craving for your hot lips.
But you say you pine after mine.
I do love you without all this.
So... can you forgive me this lie?

29.03.2011
6.04.2011 (tr. "Не жаждется")

Не жаждется
Не жаждется мне твоих рук.
Мне больно просто от слов.
Я будто бы вся из разлук.
Проститься со мною готов?

Не жаждется мне твоих глаз,
Пусть даже сердце стучит,
Пусть даже мечтаю о нас
 И чувство внутри горит.

Не жаждется мне твоих губ,
Как ты желаешь моих.
Ты мне и без этого люб.
Ты мне всё это простишь?
14.03.2011