Хвилинок не чiпай

Екатерина Синесгерева
... А волны времени, они
Хвилі хвилинок,
Перетекают плавно в дни
Всі,без зупинок...
Мгновенья, а ще краще - мить,
Остановить ли?
Та - вибачай,не зупинить
Ті самі хвилі!
Хвилює вітер в поле рожь,
Хвилює жито...
Хвилинок не чіпай. Не трожь
От взглядов скрытых...