There is so little gentleness in me

Сания Галеева
There is so little gentleness in me, so little fire.
Don`t touch my stubborn lips with your ones any more.
Oh, God, it`s only you who knows how much I`m sick and tired
Of longing for him and being always left alone.

I`m all hot passion now and then I`ll turn into cold winter.
Or do you love me, darling? I don`t know.
I gave you my heart but you cannot keep it. You don`t need it.
I wonder, was I too fast or too slow?

I`m not reproaching you but crying cause this love is hurting.
We are like black and white – so different… Damn this all!
But I can`t overcome this pain and stop this endless torture.
Without you I am a dull and senseless doll.
7.06.2011 (tr. "Нежности во мне так мало")

Нежности во мне так мало.
Губ моих больше не трожь.
Боже мой, как я устала
Ждать тебя, скрыв сердца дрожь.

Страсть во мне то затухает,
То разгорается вновь.
Любишь меня ты? Кто знает…
Ты ни на что не готов.

Я тебя не упрекаю.
Просто мы разные, да?
Только уже не представляю,
Как дальше жить без тебя…
6.06.2011