Мрiя

Екатерина Синесгерева
Знову до мене
Ти завітала,
Щоби покликать
У далечінь...
Ти моя люба,
Моя кохана,
Ти моя радість,
Ти моя біль...

Хай назавжди
Наші з'еднаються мрії,
І почуття
Радісті в серці щебечуть...
Ти принесеш
Знову до мене надії
І два крилА
Начебто знову - на плечі...

Наші лелеки
В вирій зібрались...
В'ється, лягає
На скроні сніг...
Ми на годину
Лиш зустрічались,
Тільки у мрії,
Та уві сні...

Ти, тільки ти
Вмієш розвіять турботу.
Тільки тебе,
Наче весну, зустрічаю...
Наша весна
Має уже позолоту...
Тільки любов
З нами навіки, звичайно...