Why is it so painful?

Сания Галеева
Why is it so painful
To love you with all my heart?
I stop being careful
When you tell me what you want.
Why will my blood be up
Every time your passionate lips
Kiss me? Isn`t it enough
That I`ve become weak in the knees?
Your hot pepper-like love
Can really make me burn.
But why are you so tough?
Oh, no, don`t leave me alone.
3.07.2011 (tr. "Почему это так больно?")

Почему это так больно –
Сильно полюбить кого-то?
Почему теряешь волю
От трёх слов, слов трёх, и только?

Почему грохочет сердце,
Почему кровь закипает,
Когда губы вкуса перца
Мои губы обжигают?

Почему слабеют ноги?
Почему дрожат колени?
Почему ты мне так дорог,
Так жесток ко мне? Ответь мне.
3.07.2011