Мигдаль

Борис Синчалов
Мигдапь цвіте, а гори ще в снігу
Хай твоє серце наче сніг,
Я ту весну не проклену,
Не проклену повік.

Згадуй, як танцювали
Ми між скель,
Згадуй ту пісню
Під дзвін крапель:

«Цвіти мигдаль,
Сміліше розквітай,
минулих днів не забувай
Сніги розтануть,
гори оживуть,
бо в моїм серці- май!»

Мигдаль цвіте, а гори ще в снігу.
Хай в твоїм серці тане сніг
Мені мигдаль миліш усіх,
миліш ніж едепьвейс,
він наче щирий сміх.