За твоiм коханням

Галина Упнер
Я тебе полюбила,  покохала,
Я тобі своє серце віддала,
Я тебе довго-довго так чекала,
І шукала, та ще й досі не знайшла.

           Приспів:

За твоїм коханням
Я попливу на край землі,
За твоїм коханням
Пущу по морю кораблі.
Я твоє кохання дожену,
Хвилею у морі промайну
За твоїм коханням,
За твоїм коханням.
Я твоє кохання дожену,
Тільки не лишай мене одну
Без твого кохання,
Без кохання.

Я тебе довго мріяла зустріти,
За тобой  я летіла в майбуття.
Я тебе буду все життя любити,
І  чекати,  і шукати все життя.

            Приспів:

За твоїм коханням
Я полечу в далекий світ,
За твоїм коханням
Здійму у небо зореліт.
Я твоє кохання дожену,
Зіркою у небі промайну
За твоїм коханням,
За твоїм коханням.
Я твоє кохання дожену,
Тільки не лишай мене одну
Без твого кохання,
Без кохання.