***

Громова Олька
Honey

1.У нашому світі
Іще не бездоганному
Важко прожити
Без тепла і кохання.
Усюди байдУжість,
Фатальне мовчання.
Рубцюються душі.
Стираються грані.

Приспів:
Давай знов воскреснем,
Забудем про пекло,
В якому живЕмо
Уже років сто.
Як манну небесну
Чекаєм на вЕсну,
Сміємось, як діти,
Поспішаєм в метро.
І крила не зраджують,
Я тобі скАжу,
Скажений, осінній
Думку не забирай,
Навіки зостанусь,
Всередині, honey,
Поки не дозволять
До тебе у рай.

2.При місячнім світлі
Приємно помріяти.
Бо ти як повітря,
А я, як надія.
Кругом павутиння
Мережі всесвітньої,
Але хочу проміння,
Бо скоро розквітну я.

Приспів:
Давай знов воскреснем,
Забудем про пекло,
В якому живЕмо
Уже років сто.
Як манну небесну
Чекаєм на вЕсну,
Сміємось, як діти,
Поспішаєм в метро.
І крила не зраджують,
Я тобі скАжу,
Скажений, осінній
Думку не забирай,
Навіки зостанусь,
Всередині, honey,
Поки не дозволять
До тебе у рай.

21.12.19