Мобiлочка

Галина Упнер
Ще лютує зима,
В іншім місті я сама
І до тебе далеко-далеко.
Та як прийде весна,
Не залишусь я одна,
Бо до тебе прилечу, мов лелека.
Говорив про любов, мій коханий, ти мені,
А у мене в душі все співало.
Ти дзвони, ти дзвони, і до тебе навесні,
Я приїду, як і обіцяла.

      Приспів:

Мобі-мобі-мобілочка -
Таке маленьке диво.
Мобі-мобі-мобілочка -
Знахідка чарівна.
Мобі-мобі-мобілочка,
А я тому така щаслива,
Що крихітна мобілочка
С тобою нас една.


Чую голос я твій ,
І радію, милий мій,
Уявляю, що поряд ми знову.
Вірю в щастя своє,
Вірю, що кохання є,
Вірю я твоєму кожному слову.
Говори про кохання, мій любий, ти мені,
А я слухати буду уважно.
Ти дзвони, ти дзвони і до тебе навесні
Я повЕрнусь, мій милий, назавжди.

      Приспів