Бо живий я, а значить багатий

Александр Харчик
Я будь ласка прошу вас, не треба, 
На землі мої скарби чіпати.
Хай на хмарах дивується небо,
Над зірками немає там влади.

Між зірок я горів, майже падав, 
До кінця був завжди “козерогом”,
Був сумним, але все таки радий,
Бо політ цей накреслено Богом.

Щастям дихав, в гріхах задихався,
Брав з життя все, що міг тільки брати,   
Бо навіщо на світ я родився,
Коли доля мені, наче мати.
               
Ой не треба, прошу вас не треба,
В моїй долі зірки рахувати.
Хай на хмарах дивується небо,
Бо живий я, а значить багатий.