Ларысе Iванауне Пiлюга!

Майкл Улин
Паважанай Ларысе Iванаўне Пiлюга
      З нагоды дня нараджэння
                ПРЫСВЯЧАЕЦЦА!
                /29.12.2019 г.

Кожны год народзiн дата

Неяк хутка настае …

Гадоў пражыта ўжо багата

А ў жыццi чагосцi не стае:

Павагi, Мудрасцi Кахання,

Святла, надзеi, цёплых рук,

У хате дзейснага старання,

Надзейных ветлiвых «подруг».

Мо тут штосьцi не адзначыў

Цi, нават, вызначыў не так,

Але табе, Ларыса, я прызначыў

Гэты верш не проста так.

З днём народзiнаў вiншую

Цябе я сёння ад душы,

Бо цябе заужды люблю такую

I любоў маю не патушыць!

За тваю прыемную ўсмешку,

За праменi светлыя вачэй,

Што робiш усё хай i са смешкай –

За добры вынiк тых начэй…

Бо дараваў Iван i непаўторнасць,

Чароўны стан i прыгажосць,

У працы здольнасць i дакорнасць…

Дык будзь заўжды такой, як ёсць!

                /29.12.2019 г.

З павагай i ўдзячнасцю
                паэт мясцовы
                Эльяш Банэль