Жывiце!

Анна Атрощенко
    Мінулы год забраў з сабой некалькі вядомых нашых пісьменнікаў. Хтосьці дажыў да сталага ўзросту, якім было за 80-ят год. Некаторым не пашчасціла дацягнуць да такой вышыні ... Але ж усе яны былі камусьці роднымі, адметнымі. І ўсё жадалі яшчэ жыць, тварыць, складаць новыя вершы, пісаць апавяданні. І хадзіць па роднай зямліцы, жыць, радавацца кожнаму новаму дзянёчку. Беражыце сябе, паэты і празаікі! І жывіце ўсе доўга. І будзьце здаровымі і шчаслівымі! З надыходзячым Старым Новым годам! З Калядкамі-Шчодрыкамі!