Так само як убити

Кудревич Карина
Можливо він насправді хоче жити.
Без остраху про справжнє говорити.
Можливо він згадає, що любити -
Це дійсно боляче, так само як убити.

Можливо він згадає, що втрачав.
Згадає, що болить у кожнім тілі.
Тоді б себе по-справжньому пізнав.
Пізнав би силу, що вбачаєш в дії.

Можливо він згадає те дитя,
Що не було сигналом далі жити.
Сьогодні він віддав би все життя,
За право перший крок із ним ступити.

11.01.2020