Prieten drag

Юрий Татомиров
      11.01.2020 год.
       К И Ш И Н Ё В
          (Mold.)
Prieten drag,am nevoie de tine,
Si la greu si la bine,alaturi te simt...

Ce m-as face amice,eu fara tine?
Nam cuvinte sa-ti spun bun venit.


Ne cunoastem demult,ne cunoastem de-o viata...
Am ajuns impreuna sa fim fericiti,

Mergem darz inainte,cu avant si speranta,
Cu zambet pe buze,spre un nesfarsit.

Santem impreuna un strans legamant,
Ce ne-a unit prietenia..

Nu exista un lucru mai sfant,
Decat cinstea si omenia.

Din suflet si inima iti multumesc,
Pentru a noastra prietenie...

Prieten drag,eu iti spun bun venit,
In bratele stranse a omeniei.