Вкусное утро

Фатима Абдуллаева
Аман ци дуллай бурвав
Ттул ххира,  ххаллил дустал
Ссал байлавгуну бурвав
Ч!у ч!ит! бакъарахха миннал!!!

Къатлуву к!юрххилссаннул
Кьанкьру майран щурк!ал шай
Чант!  учиннин ттул дак!ний
Нах!уну гъиди буллай

Лялич!ину нах!усса
К!юрххилссаннул шанугу
Шаттирая ша бизлай
Кьунниялнин бакъа шай
Фатима Лакия
Экспромт