Любимый

Вика Кидик
Хочу погляд твій впіймати,
Поцілувати солодкі уста,
Сильно до себе тебе обійняти,
І руку лиш твою, міцно тримати.

Хочу склонитися до твого плеча,
Почувши лиш - тебе я кохаю,
Та знаєш, не та я, що в очі буде брехати,
А буде все робити, щоб був ти коханим.

Ти знаєш, нікого в житті так не кохала,
І ні до кого не тягнуло мене,
Один ти, який змінив усе кардинально,
І дякую тобі, що ти в мене є.

Не злись коли я ревную,
Чи питаю те саме,
Просто важливий для мене ти,
Я знаю, що іноді буває занадто,
Але вибач, бо для мене коханий - це ти.