Чахнет разум

Франк Туманов
С ходом возраста тухнет наш пыл.
Чахнет разум — он как бы застыл.
Что-то с памятью стало,
А ведь знал я немало.
Но скажу вам, что тут... ой, забыл!

Gray old age brings our memory to naught.
Concentration goes quickly to pot.
So the point I will make —
it’s my personal take —
is that folks should… hold on… I forgot!